Top

Happy Feelings Festival | Groningen

Na Corona komt Confetti!!!
Na een bizar jaar waar maar geen einde aan (lijkt) leek te komen, durven wij nu toch weer met een positieve blik naar de toekomst te kijken. Onlangs kondigde het kabinet 1 juli als streefdatum aan om weer evenementen te laten plaatsvinden. Reden genoeg voor ons om vol goede moed weer aan de slag te gaan!!
Daarom organiseren we bij onze goede vrienden van de Graanfrabriek het eerste in het Noorden!!
Wat kun je van ons verwachten??
We hebben jullie ontzettend gemist (we hopen jullie ons ook een beetje). Daarom gaan we met deze editie dit lange gemis dubbel en dwars goed maken. Verwacht de vrolijkste en gekke acts. De lekkerste house & discobangers en de allergezelligste DJ’s van Nederland!! Wij brengen jullie een overvloed aan confetti, ballonnen en vrolijke mensen!!
️ Kaartverkoop start op: :
De kaartverkoop zal voor dit evenement wel iets anders in elkaar zitten dan je normaal gesproken gewend bent van ons.
Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we op 7 augustus ons festival kunnen laten doorgaan, maar er blijft een kans dat dit vanwege overheidsmaatregelen niet kan.
Daarom starten wij op donderdag 18 februari om 12:00 uur met een aanbetaling van 50% van je ticket. Wanneer je de aanbetaling hebt voltooid, ontvang je een code.
Zodra de datum definitief is sturen we je een mail waarin je de betaling kunt afronden met behulp van deze code. Gaat het evenement onverhoopt toch niet door op last van de overheid, dan ontvang je de aanbetaling terug (excl. service fee).
Dus….
✅ Gaat het festival definitief door?
Dan ontvang je van ons een mail met daarin de mogelijkheid het resterende bedrag te voldoen. Zodra we deze betaling binnen hebben ontvang jij je definitieve ticket.*
❌ Gaat het festival definitief niet door?
Dan ontvang je jouw aanbetaling van ons terug (uiterlijk binnen 4 weken en excl. service fee)
* ? .
T.B.A.
, ?
Happy Feelings Festival
Datum: 7 Augustus 2021
Tijd: 13:00 – 23:00 uur
Locatie: Graanfabriek, Groningen
Leeftijd: 18+, ID Verplicht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

aug 07 2021

Tijd

2:00 pm - 11:00 pm

More Info

tickets

Locatie

Graanfabriek
Groningen
tickets

Add Comment