Top

Happy Feelings Festival – Part 2 | SOLD OUT!

Wauwzers!!! De kaartverkoop van Happy Feelings Weekender Festival was echt binnen no-time uitverkocht!
Dat jullie net zoveel zin hebben als wij, om weer ouderwets los te gaan geeft ons alleen maar Happy Feelings!!
Omdat er op het gebied van feesten, dansen, drinken, zoenen, zingen en nog veel meer wel wat schade in te halen is en er waarschijnlijk best wel wat mensen de spreekwoordelijke boot hebben gemist, gaan wij op dezelfde locatie gewoon ook het TWEEDE weekend dat alles weer kan en mag een Happy Feelings Festival organiseren – en wel op de zaterdag!!
Verwacht dezelfde vrolijkheid, dezelfde hoeveelheid confetti (misschien wel nog ietsje meer) dezelfde heerlijke muziek en dat allemaal op een heerlijke locatie in Amsterdam!!
Het Happy Feelings Festival – Part 2, gaat dus precies een week later plaatsvinden als Happy Feelings Weekender Festival, als dus alles weer kan en mag.
We zetten dit weekend nu even op 10 juli, maar dit kan dus eventueel meeschuiven als we niet direct los mogen gaan.
Maarrrrr, wees niet bang – wat er ook gebeurt, ook dit weekend gaat zeker door!!
Hier gelden dezelfde spelregels als voor het Happy Feelings Weekender Festival, voor wat betreft het kopen van een kaartje. Tijdens deze voorverkoop betaal je 50% van je kaartje aan (17,50 EUR excl. fee). Wanneer de datum van het evenement definitief wordt, zullen wij alle bezoekers die een kaartje hebben aanbetaald een mail sturen, waarin zij het resterende bedrag van het kaartje kunnen voldoen om zo hun bestelling definitief te maken. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op de uiteindelijke datum, dan ontvang je jouw aanbetaling terug (excl. service fee) en gaat jouw kaartje weer mee in de reguliere verkoop.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jul 10 2021

Tijd

1:00 pm - 11:00 pm

More Info

tickets
tickets

Add Comment