Top

Happy Feelings Let’s Get LOODS

Ja hoor! Happy Feelings Let’s Get LOODS is weer terug van weggeweest, en wel op 18 september! Tijdens deze editie gaan we swingend, zingend en feestend de nacht in!
Samen met onze resident DJ’s zorgen wij voor alleen maar Happy Feelings tijdens het gezelligste feestje in de Loods van het Thuishaven terrein!

We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM & om deze editie voor iedereen veilig te maken, zijn er wat extra spelregels in vergelijking tot onze normale edities:
– Omdat het verplicht is dat iedereen een zitplek heeft, verkopen wij onze tickets per tafel
– Er mag niet onnodig worden rondgelopen, maar er mag natuurlijk wel meebewogen worden op de muziek ‍♀️⛔
– Daarnaast is het belangrijk dat iedereen die niet aan dezelfde tafel zit zich houdt aan de 1️⃣,5️⃣m regel
– Uiteraard is het gebruik van de toiletten wel toegestaan, deze voor een kleine bijdrage zodat deze continu schoongemaakt kunnen worden door onze wc juffrouwen en iedereen verantwoord en hygiënisch naar de wc kan. Wederom geldt hier ook de 1,5 meter regeling!
– Bij binnenkomst stellen we jullie een paar vragen m.b.t. jullie gezondheid
– Heb je klachten die wijzen op de symptomen van Covid-19, ben je in de afgelopen 72 uur ziek geweest of heb je een huisgenoot die koorts heeft. Blijf dan thuis!! ❌

Hoe gaat de avond verlopen? Deze Happy Feelings editie zit vol verrassingen! Ten eerste brengen wij de lekkerste disco & house bangers zoals jullie van ons gewend zijn! Maar dat niet alleen, deze avond zal voorzien zijn van een overvloed aan confetti, ballonnen en knallende sounds door ons Funkion One systeem! Kortom: een Happy Feelings show om nooit te vergeten!

Tijdens dit ongelofelijke feestje werken we in 2 shifts om zo goed mogelijk die 1,5 meter te waarborgen! Let daarom goed op de tijden wanneer je een tafel reserveert! Je kunt kiezen uit een 2, 4 of 6 persoonstafel (wil je met meer komen kan je combineren)
VRIJMIBO: 17:30 – 21:30
NIGHT: 22:00 – 02:00
De prijzen variëren tussen €18,00 en €21,50 (excl. service kosten)
Zorg dat je er snel bij bent, want deze avond wil je gegarandeerd niet missen!

Wij hebben we ontzettend veel zin in!

Altijd blijven lachen,
Team Happy Feelings ❤️

— FOLLOW US —
• Instagram: www.instagram.com/happyfeelings.official
• Facebook: https://www.facebook.com/Happyfeelings.official/
• Youtube: https://bit.ly/2nnWg0Y
Ticket verkopen? doe het veilig via Ticketswap
18+

Datum

sep 18 2020 - sep 19 2020
Expired!

Tijd

5:30 pm - 2:00 am

Add Comment