Top

Happy Feelings Weekender Festival

Na Corona komt Confetti!!!
Na een bizar jaar waar maar geen einde aan (lijkt) leek te komen, durven wij nu toch weer met een positieve blik naar de toekomst te kijken. Onlangs kondigde het kabinet 1 juli als streefdatum aan om weer evenementen te laten plaatsvinden. Happy Feelings zou Happy Feelings niet zijn als wij niet direct naar een oplossing gingen kijken om direct het eerste weekend wanneer het kan weer los te gaan.
Wij organiseren daarom het allereerste weekend wanneer dit weer kan en mag een Happy Feelings Weekender Festival op een super toffe locatie in Amsterdam. Op zaterdag en zondag de vrolijkste disco & house bangers en veel, heeeeeeeeel veel confetti!!
Dit nu al legendarische “bevrijdingsfeest”, na ruim een jaar niet meer zoals vanouds te hebben mogen feesten, wil je natuurlijk voor geen goud missen!!
Het fijne aan onze weekender is dat deze sowieso door gaat, alleen dat de definitieve datum nog niet helemaal vast staat. Daarom denken we graag met jullie mee in deze onzekere tijden en gaan we op de volgende manier onze kaartjes verkopen.
De kaartverkoop start op :
Tijdens deze voorverkoop betaal je 50% van je kaartje aan (17,50 EUR excl. fee). Wanneer de datum van het evenement definitief wordt, zullen wij alle bezoekers die een kaartje hebben aanbetaald een mail sturen, waarin zij het resterende bedrag van het kaartje kunnen voldoen om zo hun bestelling definitief te maken. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op de uiteindelijke datum, dan ontvang je jouw aanbetaling terug (excl. service fee) en gaat jouw kaartje weer mee in de reguliere verkoop. : Je koopt je ticket per dag, dus als je zaterdag én zondag wilt komen, moet je voor beide dagen een kaartje kopen!
T.B.A.
, ?
Happy Feelings Weekender Festival
Datum: 3 en 4 juli (onder voorbehoud, maar het feest gaat sowieso door!!!)
Tijd: 13:00 – 23:00 uur
Locatie: Amsterdam (T.B.A.)
Leeftijd: 18+, ID Verplicht
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jul 03 2021

Tijd

1:00 pm - 11:00 pm

More Info

tickets
tickets

Add Comment