Top

The Happy Feelings Disco Bingo Banger

Als je dit mag neerleggen bij Scrabble win je geheid: The Happy Feelings Disco Bingo Banger Avond! Maar als je dit mag meemaken in je weekend dan win je nog veel meer!
De Disco Bingo game “Bert & Ernie van de Lage Landen”, oftewel Armin van Buurtfeest aka Fiësto en zijn adjudant Disco Danny, maken van je avond éen om nooit te vergeten. Zit je net, want ja helaas moet je nog wel zitten, de Macarena mee te dansen, komt alweer de volgende hit je om de oren vliegen. Sneller dan het dopje van je Flugel, gezelliger dan Frans Bauer met een Smeerworst op het feestje van je tante en scherper dan de regels op een floating animal market in Wuhan zullen jullie mee gevoerd worden in de magische wereld van de Disco Bingo Banger avond! Als je je hele huishouden wilt meenemen is dat ABSOLUUT! Geen probleem!

BORREL & FOODTRUCKS
Via een QR code kun je gemakkelijk vanaf je eigen tafel heerlijke drankjes bestellen. Deze worden aan tafel gebracht, zodat je niet hoeft te lopen. Voor de honger zullen er verschillende foodtrucks aanwezig zijn. Let hierbij op dat je de 1,5 meter waarborgt. Voor ieder zijn/haar veiligheid is het alleen mogelijk om contactloos te betalen.

TICKETS
Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link. Hiervoor krijg je meerdere DJ’s, een koptelefoon, entertainment en heel veel gezelligheid. Let op: dit event is voor maximaal 250 personen. De tickets zullen hard gaan, dus wees er snel bij! Bij het maken van een reservering van een tafel dien je je volledige naam, telefoonnummer en e-mail adres achter te laten. De gegevens kunnen worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek.

Tickets: https://bit.ly/2QKiNAy

COVID-19
1. Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Blijf thuis
2. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en onze medewerkers
3. Vanaf 3 personen zit je 1,5 m uit elkaar (huishoudens uitgezonderd)
4. Lopen is niet toegestaan
5. Volg te allen tijde de aanwijzingen op van ons personeel

Datum

sep 19 2020
Expired!

Tijd

7:00 pm - 12:00 pm

Add Comment