Top

Happy Group is de vrolijkste evenementenorganisatie, verantwoordelijk voor onder andere Happy Feelings, Cirque du Zoleip, Verleiding Festival en Zuiderliefde festival, en voor horecagelegenheden als Club Olivia, IJland en Strandclub Wij. Omdat onze agenda voor volgend jaar al uitpuilt van de evenementen zijn we op zoek naar een senior projectleider extraordinaire. 

Wat ga je doen?

Van zomerfestivals op het strand tot aan Winteredities, Vrienden Van Festivals en het Verleiding Festival: onze agenda zelf is één groot feest geworden. Daarom is Happy Group opzoek naar een extra manager voor deze mooie projecten. 

Dat betekent dat je:

– Als een echte duizendpoot evenementen volledig uitwerkt, van het regelen van de vergunning tot aan de productie op de dag zelf

– Externe meetings bijwoont. Je werkt afspraken uit en zorgt ervoor dat iedereen ze ook naleeft

-De agenda nauwkeurig in de gaten houdt en niets over het hoofd ziet

– Zorgt dat er efficiënt wordt gewerkt

Je hebt dus ook:

– Een sterke affiniteit met de evenementensector

– Ervaring met het organiseren van festivals en/of feesten

– Een creatieve en oplossingsgerichte spirit

– Oog voor detail en planning
– Organisatorische superkrachten

– En natuurlijk zoveel enthousiasme dat je eigenlijk nu al op je stoel staat te springen

Ook niet onbelangrijk: je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring als projectleider in de evenementenbranche en HBO-denkniveau. 

Wat krijg je van Happy Group?

Een betere vraag is: wat krijg je niet? Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast team binnen een dynamische branche. We moedigen je aan om jezelf te blijven ontwikkelen. Naast een marktconforme fee en autonomie om je eigen tijd te bepalen, heb je ook nog eens het hele jaar door gastenlijstplekken voor onze events.

Interesse?

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het lezen van deze vacature? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar dana@happygroup.nl