Top

Happy feelings,
where it all started… 

Happy feelings goes way back. Wat begon als een stiekem en intiem huisfeestje van een stel vrolijke tieners, dat is inmiddels uitgegroeid tot een eventorganisatie die jaarlijks 100.000 bezoekers een glimlach op het gezicht bezorgt. Happy Feelings is de huiskamer zacht gezegd ontgroeid, maar het vrije, persoonlijke, maar bovenal vrolijke karakter van een huisfeest staat voor organisator en oprichter Joep de Bruin nog altijd aan de basis. Dit is dan ook het hoofdingrediënt voor alle feestjes en festivals die Happy Feelings het leven inblaast.

Vrolijke festivals en feestjes voor iedereen

Na die succesvolle eerste editie van Happy Feelings -in de huiskamer van zijn ouders- begint het bij Joep te kriebelen. Met een eigen drive-in show en als vaste DJ op school- en hockeyfeesten lijkt de stap om eigen festivals en feesten te organiseren een logische. Bovendien mist hij in het toenmalig aanbod van het stedelijk nachtleven een flinke dosis vrolijkheid. Hij mist de motivatie bij organisaties om iets unieks neer te zetten; om van een uitgaansavond méér te maken dan een headliner en een geluidssysteem alleen. De gedecideerde enthousiasteling haalt zijn concept naar Amsterdam en neemt zich voor om met Happy Feelings iedereen van het gevoel van die magische eerste editie te laten proeven. Missie geslaagd….

Happy feelings verovert Nederland


…een succesformule is geboren! Al snel wordt Happy Feelings zó populair dat niet alleen de club, maar ook Amsterdam te klein wordt. Joep maakt van Happy Feelings een vrolijkheidkaravaan die zich uitstrekt over heel Nederland. Bovendien schrijft Happy Feelings 4 festivals bij aan haar dan al imposante resumé.

Met meer dan 150 feestjes en festivals per jaar en succesvolle edities in London en Barcelona, lijkt het bruisende Happy Feelings aan de vooravond te staan van een internationaal avontuur, en maakt de huiskamer van Joeps ouders meer mensen blij dan iemand had kunnen voorspellen.