Top
Bedrijf
Happy Group
 
Bedrijfsomschrijving
Happy Group is al sinds 2013 hét vrolijkste evenementenbureau van Nederland, met als bekendste concept Happy Feelings! Happy Group is begonnen als huisfeestje bij oprichter Joep, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig evenementenbureau. Met zo’n 200 festivals en club events per jaar ontvangen we meer dan 100.000 bezoekers op jaarbasis. Binnen Happy Group werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team.
 
Werkzaamheden
Als projectleider van Happy Group ben je eindverantwoordelijke voor het coördineren, creëren en organiseren van (grootschalige) evenementen.
 
Binnen deze functie ben je niet alleen operationeel het aanspreekpunt, maar zorg je ook voor een vernieuwende invulling op creatief niveau van de verschillende concepten binnen Happy Group.
 
Een greep uit de dagelijkse bezigheden zijn: productionele zaken binnen Happy Group in goede banen leiden (plannen van personeel, stages ontwerpen incl. geluid/techniek), vergunningsaanvragen, pro-actief op zoek naar nieuwe locaties.
 
Wat moet jij in huis hebben?
– Sterke affiniteit met festivals en evenementen
– Passie voor design en muziek
– Mensen kunnen enthousiasmeren en overtuigen
– Ervaring met het organiseren van (grootschalige) evenementen
– Strategische en conceptmatige denkwijze
– Jij bent de beste planner en bezit de beste organisatie skills
– Geen detail zie jij over het hoofd
– Ervaring met online en video
– Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring binnen boven genoemde werkzaamheden
– HBO-denkniveau
 
Wij zijn per direct op zoek naar een topper als jij om toe te voegen aan ons team! Pas jij binnen bovenstaand profiel en word jij vrolijk van het lezen van deze vacature?
 
Stuur dan direct jouw CV + motivatie naar info@happygroup.nl met als onderwerp “Projectleider Happy Group”
 
We laten jou dan z.s.m. weten of je langs mag komen voor een kennismaking gesprek!