Top

VACATURE

PA + Project Manager 

Happy Group is op zoek naar een PA/Project Manager deluxe. Ben jij een organisatorische duizendpoot? Is proactief je middle name? Word je net zo blij van e-mails en agenda’s als van festivals en restaurants (of nou ja, bijna even blij)? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen? 

Joep is de directeur van Happy Group, een net zo gezellige organisatie als dat het klinkt. We zijn verantwoordelijk voor evenementen als Happy Feelings en Cirque du Zoleip, maar ook voor horecagelegenheden als Club Olivia, IJland en Strandclub Wij. Met zoveel te doen en zo weinig tijd zijn we dus op zoek naar een Personal Assistant die net zo happy is als Joep en hem kan helpen om alles op rolletjes te laten lopen.

Omdat de functie nieuw is, heb je de ruimte om het deels zelf in te vullen zoals jij het wilt. Maar waar je je in ieder geval mee bezig gaat houden is:

  • Het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie. Als eerste aanspreekpunt binnen het team zorg jij dat de juiste vragen naar de juiste personen gaan. 
  • Het bijwonen van externe meetings. Je werkt afspraken uit en zorgt ervoor dat iedereen ze ook naleeft. 
  • Het beheren van de agenda van onze evenementen. Wat vindt waar plaats? Wat heeft de planning nog nodig? Jij weet het precies. 
  • Het ondersteunen van de directie. Zo doe jij alvast wat voorwerk als er offertes binnenkomen en gebruik je je magic touch om te zorgen dat werkprocessen soepeler verlopen.

Wie ben jij?

Jij bent de Michael Jordan van structuur, organisatie en coördinatie. Gooit je werkdag je een curve ball? Dan weet jij alsnog te scoren. De Nederlandse en Engelse taal kennen geen geheimen voor jou, en van de evenementenbranche gaat jouw hart een beetje sneller kloppen.

Ook niet onbelangrijk: je hebt minimaal een HBO-diploma (bij voorkeur Hotelschool, Schoevers, Event Management, Media & Entertainment of een andere relevante opleiding), 2 jaar relevante werkervaring en een rijbewijs.

Wat krijg je van ons?

Een betere vraag is: wat krijg je niet? Je gaat onderdeel uitmaken van een jong en enthousiast team binnen een dynamische branche. We moedigen je aan om jezelf te blijven ontwikkelen. Naast een marktconform salaris en 25 vakantiedagen per jaar, heb je ook nog eens het hele jaar door gastenlijstplekken voor onze events.

Interesse?

Gaat het al kriebelen? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar info@happygroup.nl